Byggföretag, hantverkare och snickare i Upphärad

Byggföretag i Upphärad

I staden Upphärad finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 1 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Upphärad som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Upphärad.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Upphärad som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Upphärad.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Upphärad nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Upphärad

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Upphärad som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Skoglund Bygg & Inredning I Trollhättan AB
Åsakav. 13
461 79 Upphärad


Guide till orten Upphärad

Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Yta: 59,12 hektar
Invånarantal: 588, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Upphärad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Upphärad varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Upphärad och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Upphärad.

Här hittar du mer information om staden Upphärad.

Hittar du inget byggföretag i Upphärad som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.