Byggföretag, hantverkare och snickare i Trollhättan

Byggföretag i Trollhättan

I staden Trollhättan finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Trollhättan som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Trollhättan.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Trollhättan som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Trollhättan.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Trollhättan nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Trollhättan

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Trollhättan som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


bygg-LARS ab
Grundbergsv. 18
461 39 Trollhättan


BIAB, Trollhättans Bygg & Industritjänst
Fabriksv. 13
461 39 Trollhättan


Sjöling & Bogren AB
Kardanv. 17
461 38 TROLLHÄTTAN


Bygg-Focus
Bergkullev. 254
461 67 TROLLHÄTTAN


Sjuntorps Bygg AB
Strandg. 32
461 30 TROLLHÄTTAN


Sundberg Bygg
Klyftev. 26
461 53 Trollhättan


Tobbes Byggservice AB
Lerum Mellomgården 3
461 92 TROLLHÄTTAN


SöKe Bygg AB
Hästhagev. 11
461 58 TROLLHÄTTAN


Peab
Installatörv. 26
461 37 Trollhättan


Lkv Bygg AB
Utby
461 91 Trollhättan


Guide till orten Trollhättan

Trollhättan är en tätort i Västergötland och centralort i Trollhättans kommun i Västra Götalands län. Trollhättans största företag är GKN Aerospace Sweden och NEVS.

Yta: 2 377,58 hektar
Invånarantal: 46457, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Trollhättan

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Trollhättan varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Trollhättan och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Trollhättan.

Här hittar du mer information om staden Trollhättan.

Hittar du inget byggföretag i Trollhättan som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.