Byggföretag, hantverkare och snickare i Timmele

Byggföretag i Timmele

I staden Timmele finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Timmele som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Timmele.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Timmele som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Timmele.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Timmele nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Timmele

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Timmele som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Oc Montage AB
Gårdav. 23
523 72 Timmele


UBAB Ulricehamns Betong AB
Betongv. 1
523 92 Timmele


Timmele Fastigheter AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Högryd Bygg & Fix AB
Hagmarksv. 8
523 72 Timmele


Stickor & Spån Byggnads AB
Nilsagården 234
523 92 Timmele


Timmele Bygg AB
Hökerumsv. 14
523 72 Timmele


Guide till orten Timmele

Timmele är en tätort i Ulricehamns kommun och kyrkbyn i Timmele socken belägen åtta kilometer norr om Ulricehamn. I Timmele finns det en högstadieskola, Ätradalsskolan, och en låg- och mellanstadieskola samt flera förskolor.

Yta: 121,01 hektar
Invånarantal: 847, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Timmele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Timmele varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Timmele och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Timmele.

Här hittar du mer information om staden Timmele.

Hittar du inget byggföretag i Timmele som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.