Byggföretag, hantverkare och snickare i Svenshögen

Byggföretag i Svenshögen

I staden Svenshögen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Svenshögen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Svenshögen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Svenshögen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Svenshögen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Svenshögen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Svenshögen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Svenshögen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


L.E.S. Service
Käderöd 130
444 97 Svenshögen


Kjell David Svenungsson
Kvatroneröd 621
444 97 Svenshögen


Tyrsanctuary AB
Oskarshem 215
444 97 Svenshögen


Guide till orten Svenshögen

Svenshögen är en tätort i Stenungsunds kommun, belägen vid sjön Hällungens norra strand. Tätorten har villabebyggelse från huvudsakligen 1960- och 1970-talen och ortens järnvägsstation är en av hållplatserna på Bohusbanan.

Yta: 42,72 hektar
Invånarantal: 421, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Svenshögen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Svenshögen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Svenshögen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Svenshögen.

Här hittar du mer information om staden Svenshögen.

Hittar du inget byggföretag i Svenshögen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.