Byggföretag, hantverkare och snickare i Strömstad

Byggföretag i Strömstad

I staden Strömstad finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Strömstad som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Strömstad.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Strömstad som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Strömstad.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Strömstad nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Strömstad

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Strömstad som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Dahlbergs Bygg & Måleri
Solrosg. 1
452 33 Strömstad


René Nielsen Bygg AB
Starev. 35
452 97 Strömstad


Skee Bygg AB
Bastekärr Krageröd 1
452 94 STRÖMSTAD


Hansson , Johan
Tjärnö Korsnäs 1
452 96 STRÖMSTAD


Guide till orten Strömstad

Strömstad är en tätort och centralort i Strömstads kommun i norra Bohuslän. Strömstad, som är Sveriges västligaste stad, ligger vid Skagerack med riksgränsen till Norge 20 kilometer i norr. E6 går strax utanför Strömstad.

Yta: 340,49 hektar
Invånarantal: 6288, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Strömstad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Strömstad varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Strömstad och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Strömstad.

Här hittar du mer information om staden Strömstad.

Hittar du inget byggföretag i Strömstad som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.