Byggföretag, hantverkare och snickare i Stenkullen

Byggföretag i Stenkullen

I staden Stenkullen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Stenkullen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Stenkullen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Stenkullen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Stenkullen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Stenkullen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Stenkullen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Stenkullen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Ribbas Snickeri
Albert Ribbas v. 9
443 95 Stenkullen


Villagruppen Gbg AB
0302 - 150 50Johansson & Rehn Byggnads AB
Elv. 2
443 61 STENKULLEN


Bygg Service A&M HB
Ölslanda Gärde 61
443 60 Stenkullen


Johan Janssons Bygg AB
V. Knavraås 3
443 61 STENKULLEN


Norlander Projekt AB
Åkeriv. 3
443 61 STENKULLEN


Bruns Bygg AB
Stakebergsv. 114
443 95 Stenkullen


Swedfloor
Löketorpsv. 10
443 95 Stenkullen


Nordiska Teknikhus
Hunstugans v. 15
443 61 STENKULLEN


Jarli Consulting HB
Fjällestorpsv. 21
443 96 STENKULLEN


Granås Entreprenad och Bygg AB
Slätthultsv. 60
443 95 Stenkullen


B. Gröndahl Byggnadsfirm.
Ryggebol Byv. 43
443 61 STENKULLEN


I Focus I Kumla AB
Däckv. 10
443 61 STENKULLEN


AB Vägg & Taksystem I Göteborg
Stillestorps Industriväg 12
443 61 STENKULLEN


Sören Johanssons Byggservice
Ölslanda Lycka 25
443 60 Stenkullen


Granås Banteknik AB
Slätthultsv. 60
443 95 Stenkullen


Guide till orten Stenkullen

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Yta:
Invånarantal: , år

Priser för byggföretag och hantverkare Stenkullen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Stenkullen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Stenkullen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Stenkullen.

Här hittar du mer information om staden Stenkullen.

Hittar du inget byggföretag i Stenkullen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.