Byggföretag, hantverkare och snickare i Lysekil

Byggföretag i Lysekil

I staden Lysekil finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lysekil som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Lysekil.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lysekil som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lysekil.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lysekil nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lysekil

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lysekil som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Amitus I Lysekil AB
070 - 422 54 74Holst Byggservice
Torpg. 25
453 40 LYSEKIL


Byggtjänst i Lysekil AB
Verkstadsg. 19
453 30 Lysekil


LL Bygg och Fastighetsservice
Färgareg. 12
453 33 LYSEKIL


Horsö Bygg & Entreprenad AB
Kyrkeby Furudalen 120
453 92 Lysekil


Mikael Mellgren Byggnads AB
Industriv. 12
453 38 Lysekil


Guide till orten Lysekil

Lysekil är en tätort i Bohuslän och centralort i Lysekils kommun i Västra Götalands län. Samhället ligger vid Gullmarsfjorden och är sedan mitten av 1800-talet en populär badort. Förutom den viktiga turismen omfattas näringslivet också av bland annat fiskindustri, marin forskning (havsfiskelabratorium) och petrokemisk industri i form av Preemraf

Yta: 375,43 hektar
Invånarantal: 7628, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lysekil

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lysekil varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lysekil och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lysekil.

Här hittar du mer information om staden Lysekil.

Hittar du inget byggföretag i Lysekil som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.