Byggföretag, hantverkare och snickare i Lerum

Byggföretag i Lerum

I staden Lerum finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Lerum som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Lerum.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Lerum som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Lerum.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Lerum nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Lerum

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Lerum som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Flodén Byggnads AB
Göteborgsv. 23
443 30 LERUM


GBJ Bygg Väst AB
Göteborgsv. 3 A
443 30 LERUM


Guide till orten Lerum

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Lerum

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Lerum varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Lerum och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Lerum.

Här hittar du mer information om staden Lerum.

Hittar du inget byggföretag i Lerum som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.