Byggföretag, hantverkare och snickare i Länghem

Byggföretag i Länghem

I staden Länghem finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Länghem som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Länghem.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Länghem som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Länghem.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Länghem nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Länghem

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Länghem som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Lantdröm AB
Bragnum Svalegården 1 A
514 52 LÄNGHEM


Stures Sneck
Ingestorp Övre 1
514 44 Länghem


Börjes Byggtjänst Firma
Skolg. 10
514 43 LÄNGHEM


Olaussons Brunnsborrning & Service AB
SLÄTTELIDEN
514 52 LÄNGHEM


Guide till orten Länghem

Länghem är en tätort i Tranemo kommun och kyrkbyn i Länghems socken i södra Västergötland. Länghem ligger cirka 25 km sydost om Borås och har bland annat textilindustri, metallindustri samt träindustri. I orten finns Länghems kyrka.

Yta: 102,97 hektar
Invånarantal: 989, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Länghem

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Länghem varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Länghem och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Länghem.

Här hittar du mer information om staden Länghem.

Hittar du inget byggföretag i Länghem som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.