Byggföretag, hantverkare och snickare i Kungshamn

Byggföretag i Kungshamn

I staden Kungshamn finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 15 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kungshamn som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Kungshamn.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kungshamn som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kungshamn.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kungshamn nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kungshamn

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kungshamn som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Niclas Berndtssons Bygg AB
Nyg. 1
456 31 KUNGSHAMN


Blomsters Bygg AB
Televerksv. 11
456 33 KUNGSHAMN


Marinkos Modulbygg AB
Ponténv. 10
456 42 KUNGSHAMN


COMFORT KUNGSHAMN
Dinglev. 54
456 31 KUNGSHAMN


Klippsjöns Entreprenad & Försäljning AB
Serpentinv. 25
456 32 Kungshamn


Mr Bennis AB
Hagabergs Industrig. 1
456 31 KUNGSHAMN


Fredrik Lysells Bygg AB
Fotbollsv. 7
456 33 KUNGSHAMN


Lunkab Bygg AB
Vägga Sörgård 34
456 34 Kungshamn


Valfridsson Bygg AB
Hallindenv. 8
456 34 Kungshamn


M. Blomsters Bygg AB
Sjömärkeg. 12
456 34 Kungshamn


Bgs Svensson AB
Televerksv. 15
456 33 KUNGSHAMN


Stefan Hedlund
Dalg. 18
456 32 Kungshamn


Sydsvenska Takentreprenad Väst
Hovenäs Orrvik 2
456 91 KUNGSHAMN


Totalbyggen i Väst AB
Guleskär 3
456 31 KUNGSHAMN


Entreprenadab Stig Sjöberg
Terrassg. 16
456 32 Kungshamn


Guide till orten Kungshamn

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kungshamn

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kungshamn varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kungshamn och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kungshamn.

Här hittar du mer information om staden Kungshamn.

Hittar du inget byggföretag i Kungshamn som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.