Byggföretag, hantverkare och snickare i Kungälv

Byggföretag i Kungälv

I staden Kungälv finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kungälv som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Kungälv.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kungälv som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kungälv.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kungälv nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kungälv

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kungälv som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Rattg. 4
442 40 Kungälv


Just Det, AB
Solbräckegatan 43
442 45 KUNGÄLV


Tellestams Byggnads AB
Bultg. 22
442 40 Kungälv


Kungälvs Snickeri AB
Bilg. 10
442 40 Kungälv


Guide till orten Kungälv

Kungälv är en tätort i södra Bohuslän, belägen ca 20 km norr om centrala Göteborg där Göta älv förgrenas i Nordre älv. Kungälv är centralort i Kungälvs kommun, Västra Götalands län. Staden passeras av motorvägen på E6, och har en station på Bohusbanan i Ytterby, 4 km väster om centrum.

Yta: 1 152,33 hektar
Invånarantal: 22768, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kungälv

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kungälv varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kungälv och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kungälv.

Här hittar du mer information om staden Kungälv.

Hittar du inget byggföretag i Kungälv som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.