Byggföretag, hantverkare och snickare i Kode

Byggföretag i Kode

I staden Kode finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kode som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Kode.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kode som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kode.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kode nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kode

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kode som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Team Bygg i Göteborg AB
Hallebäcksv. 36
442 97 KODE


Frölunds Måleri & Byggservice
Onyxv. 9
442 60 KODE


Kode Snickeri
Skålldal 330
442 96 Kode


Kungälvs Industrirör AB
Skäggstorp 115
442 96 Kode


Nolby Invest AB
Nolby 325
442 96 Kode


Kenneths Snickeri och Fastighetsservice AB
Kvartsv. 5
442 60 KODE


Lars Johnsson Industri & Byggservice
Olgas v. 1
442 97 KODE


Väst-Nilssons Bygg AB
Arendalsv. 7
442 97 KODE


Lundholms Byggservice AB
Alfredsv. 2
442 97 KODE


Michaels Entreprenad
Vallby 286
442 98 Kode


Svenssons Byggtjänst i Kode AB
Lunna 102
442 96 Kode


JMG Entreprenad
Åsebyberg 885
442 98 Kode


Ingemars Bygg
Ödsmål 430
442 98 Kode


Jb Byggkonsult, AB
N. Arödsv. 44
442 97 KODE


Elis Byggservice AB
Rosenstensv. 13
442 60 KODE


Kode Kakel & Bygg AB
Gråstensv. 33
442 60 KODE


Guide till orten Kode

Kode är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Orten ligger i Solberga socken i södra Bohuslän, 12 km norr om Kungälv och 15 km söder om Stenungsund. Samhället har hållplats på Bohusbanan och passeras av E6.

Yta: 127,25 hektar
Invånarantal: 1380, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kode

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kode varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kode och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kode.

Här hittar du mer information om staden Kode.

Hittar du inget byggföretag i Kode som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.