Byggföretag, hantverkare och snickare i Kinna

Byggföretag i Kinna

I staden Kinna finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kinna som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Kinna.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kinna som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kinna.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kinna nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kinna

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kinna som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Carlströms Plåt AB
Velingstorpsv. 23
511 56 KINNA


Express Service Sjuhärad
Murareg. 6 A
511 55 Kinna


Tilldahlen Entreprenad AB
Gullbergsv. 64
511 41 KINNA


Kinna Bygg AB
Sjögaslättsv. 20
511 59 Kinna


Multi Industri I Väst AB
Fastighet & Ställning I Väst, AB
Klockareg. 16
511 54 KINNA


JK Bygg & Fritid
Ehns g. 11
511 56 KINNA


LA-Fönster & Bygg
Fritslav. 21
511 57 Kinna


Guide till orten Kinna

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kinna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kinna varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kinna och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kinna.

Här hittar du mer information om staden Kinna.

Hittar du inget byggföretag i Kinna som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.