Byggföretag, hantverkare och snickare i Kareby

Byggföretag i Kareby

I staden Kareby finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kareby som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Kareby.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kareby som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kareby.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kareby nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kareby

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kareby som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Gert Johanssons Byggservice i Kungälv AB
Myrebackav. 140
442 93 Kareby


Awcaw AB
Rishammar 164
442 93 Kareby


Jannes Håltagning
Arnebo 112
442 93 Kareby


Lökeberga Bygg
Höjer 160
442 93 Kareby


Ets Tak och Maskin
Oskarsberg 105
442 93 Kareby


Fkg Allservice
Ringby 220
442 93 Kareby


Tofta Entreprenad & Gård AB
Tofta 410
442 93 Kareby


Räfsal Snickeri AB
Rävsal 230
442 93 Kareby


Kareby Bredband Ek för
Rävsal 215
442 93 Kareby


Tc Tak & Byggservice
Hagenv. 42
442 93 Kareby


Guide till orten Kareby

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kareby

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kareby varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kareby och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kareby.

Här hittar du mer information om staden Kareby.

Hittar du inget byggföretag i Kareby som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.