Byggföretag, hantverkare och snickare i Kållered

Byggföretag i Kållered

I staden Kållered finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kållered som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Kållered.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kållered som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kållered.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kållered nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kållered

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kållered som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kållereds Bygg AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered


Trä & Mur Kompaniet i Kungsbacka AB
Ekenleden 13 A
428 36 Kållered


Göteborgs Industriinstallation AB
Bangårdsv. 14
428 35 KÅLLERED


Ingenjör Gunnar Jonsson AB
Bangårdsv. 31
428 36 Kållered


Ekenledens Byggnads AB
Ekenleden 11 A
428 36 Kållered


Kållereds Snickeri AB
L. Våmmedalsv. 13
428 33 KÅLLERED


Fässbergs Bygg
Skolv. 4
428 35 KÅLLERED


Ekenledens Byggnads AB
Ekenleden 11 A
428 36 Kållered


Kållereds Fastighets AB
G. Riksv. 4
428 32 Kållered


Backa Mur och Kakel AB
Bäckv. 55
428 33 KÅLLERED


Tokarnia Bygg AB
G. Riksv. 2 A
428 32 Kållered


All-Bygg Kållered AB
Labacka Höjd 3
428 37 KÅLLERED


Radom Fastighets AB
G. Riksv. 2 A
428 32 Kållered


Lars Johanssons Bygg - Mölndal
Stomv. 17 A
428 30 Kållered


Maleviks Bygg AB
Ullas Lyckas v. 74
428 33 KÅLLERED


Peter Och Sofi Förvaltning AB
Streteredsv. 41 A
428 33 KÅLLERED


Guide till orten Kållered

Kållered är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Kållereds socken belägen vid gränsen till Halland Orten var tidigare lantbruksbygd, men nu domineras västra Kållered av köpstad och stormarknader som K-Center, IKEA, och Coop Forum.

Yta: 479,82 hektar
Invånarantal: 7456, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kållered

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kållered varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kållered och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kållered.

Här hittar du mer information om staden Kållered.

Hittar du inget byggföretag i Kållered som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.