Byggföretag, hantverkare och snickare i Kållekärr

Byggföretag i Kållekärr

I staden Kållekärr finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kållekärr som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Kållekärr.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kållekärr som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kållekärr.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kållekärr nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kållekärr

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kållekärr som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Ribe Bygg AB
Röra Strandv. 40
471 93 Kållekärr


Hantverkarpoolen Väst AB
Nicklassons Väg 10
471 94 KÅLLEKÄRR


Broks Bygg AB
Brok 55
471 93 Kållekärr


Roland Karlsson Byggnadsfirma AB
Henriks v. 2
471 94 KÅLLEKÄRR


F.C Maritima
Wallhamn 1-20
471 93 Kållekärr


Anders Borg Solutions
Kåtorp 14
471 93 Kållekärr


MiljöBoHus
Gunneby 60
471 93 Kållekärr


Petzon Snickeri & Inredning AB
Åseby 13
471 93 Kållekärr


Roland Karlsson Byggnadsfirma
Henriks v. 2
471 94 KÅLLEKÄRR


D & D Tjörn HB
Röseliden 58
471 93 Kållekärr


AB Hugra
Huseberg 115
471 93 Kållekärr


Mrk Entreprenad AB
Vallhamn industriväg 208
471 93 Kållekärr


Guide till orten Kållekärr

Kållekärr är en tätort i Tjörns kommun i Västra Götalands län. Här finns skola, deltidsbrandstation och Tjörns enda dygnsambulans är placerad här tillsammans med ett apotek och en busstation.

Yta: 53,86 hektar
Invånarantal: 560, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kållekärr

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kållekärr varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kållekärr och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kållekärr.

Här hittar du mer information om staden Kållekärr.

Hittar du inget byggföretag i Kållekärr som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.