Byggföretag, hantverkare och snickare i Horred

Byggföretag i Horred

I staden Horred finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Horred som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Horred.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Horred som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Horred.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Horred nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Horred

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Horred som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Murteamet AB
Loftsgårdsv. 3
519 30 Horred


Toftakärr Bygg AB
Hökhult Dammhyddan
519 90 Horred


Mortensens Mureri AB
Loftsgårdsv. 3
519 30 Horred


Firma Svca - Byggtjänst
Helsjöv. 18
519 90 Horred


Lms Betongteknik
Kanared Näverås
519 90 Horred


Norström, Anders
Elinegärde Bergsjön 1
519 90 Horred


Horreds Byggpower AB
Stationsv. 40
519 31 HORRED


Benny Isberg M.E.F.
Måndagsv. 3
519 30 Horred


Detol AB
Sundholmen Hinnared
519 90 Horred


Hans Johansson Bygg i Horred
Vassev. 5
519 30 Horred


Robin Olofsson Bygg AB
Linnev. 11 G
519 31 HORRED


Fiber Väster Om Viskan Ekonomisk Förening
Lindhult Hålegärde 2
519 90 Horred


Guide till orten Horred

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Horred

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Horred varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Horred och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Horred.

Här hittar du mer information om staden Horred.

Hittar du inget byggföretag i Horred som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.