Byggföretag, hantverkare och snickare i Harestad

Byggföretag i Harestad

I staden Harestad finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Harestad som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Harestad.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Harestad som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Harestad.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Harestad nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Harestad

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Harestad som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kungälvs Hästtransportcenter
V. Röd 355
442 74 HARESTAD


S:t Jörgens Snickerier
Flateby 140
442 74 HARESTAD


Mur & Fastighetstjänst I Väst, AB
Hammar 300
442 74 HARESTAD


Guide till orten Harestad

Harestads socken i Bohuslän ingick i Inlands Södre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Harestads distrikt. Harestads socken ligger sydväst om Kungälv norr om Nordre älv och dess mynning i Kattegatt.

Yta: 21 km2
Invånarantal: 951, år 2000

Priser för byggföretag och hantverkare Harestad

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Harestad varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Harestad och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Harestad.

Här hittar du mer information om staden Harestad.

Hittar du inget byggföretag i Harestad som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.