Byggföretag, hantverkare och snickare i Hålta

Byggföretag i Hålta

I staden Hålta finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hålta som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Hålta.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hålta som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hålta.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hålta nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hålta

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hålta som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Snickarjansson i Hålta AB
Lökebergsv. 24
442 95 HÅLTA


Hålta Entreprenad AB
St. Risby 510
442 95 HÅLTA


Sht Entreprenad Väst AB
Granneby 210
442 95 HÅLTA


Jonas Andersson Bygg & Entreprenad I Kungälv AB
Lilla Risby
442 95 HÅLTA


Jonas Anderssons Bygg och Entreprenad
L. Risby 190
442 95 HÅLTA


Ericson Entreprenad i Aröd
Vävra 170
442 95 HÅLTA


Tomtom Bygg
St. Risby 630
442 95 HÅLTA


Across Transport O Montage
Veneröd 437
442 95 HÅLTA


Guide till orten Hålta

Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Yta: 29 km2
Invånarantal: 983, år 2000

Priser för byggföretag och hantverkare Hålta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hålta varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hålta och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hålta.

Här hittar du mer information om staden Hålta.

Hittar du inget byggföretag i Hålta som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.