Byggföretag, hantverkare och snickare i Hakenäset

Byggföretag i Hakenäset

I staden Hakenäset finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hakenäset som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Hakenäset.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hakenäset som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hakenäset.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hakenäset nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hakenäset

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hakenäset som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Valla Bygg & Snickeri AB
Balkeröd 5
471 71 Hakenäset


Pålsson Bygg HB
Berga 70
471 71 Hakenäset


Guide till orten Hakenäset

Hakenäset är ett stort område på sydöstra Tjörn, strax söder om Höviksnäs. Detta natursköna område har en omedelbar närhet till Hakefjorden, vilket har sina fördelar. Precis lika lätt som det är att ta sig till strandkanten, lika lätt är det att pendla till Stenungsund eller Göteborg för jobb och aktiviteter.

Yta:
Invånarantal: , år

Priser för byggföretag och hantverkare Hakenäset

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hakenäset varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hakenäset och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hakenäset.

Här hittar du mer information om staden Hakenäset.

Hittar du inget byggföretag i Hakenäset som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.