Byggföretag, hantverkare och snickare i Hajom

Byggföretag i Hajom

I staden Hajom finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hajom som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Hajom.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hajom som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hajom.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hajom nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hajom

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hajom som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bröderna Jonasson På Djupet AB
Hajoms by 1
511 97 Hajom


Entreprenadcenter i Väst AB
Hajomsv. 28
511 97 Hajom


Anders Löfgren
Hajoms Skog Grönelid
511 97 Hajom


Schewenius, Lars
Nödinge Bäcka
511 97 Hajom


Björkeberga Bygg AB
Hjorttorp Björkeberga
511 97 Hajom


Ekbacken Bygg
Mölnebacka
511 97 Hajom


Allan Wiberg
Hede Karlslid
511 97 Hajom


Jacobssons Schakt AB
Borred Elfsvik 1
511 97 Hajom


Spåretorps Entreprenad AB
Bölabron 1
511 97 Hajom


Guide till orten Hajom

Hajom är kyrkbyn i Hajoms socken och en ort i Marks kommuns västra del. I det lilla centrum som bildas av medeltidskyrkan från 1100-talet, Hajoms kyrka, och omkringliggande byggnader finns en mataffär samt ett "Ur & Skur" dagis.

Yta: 19 hektar
Invånarantal: 64, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Hajom

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hajom varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hajom och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hajom.

Här hittar du mer information om staden Hajom.

Hittar du inget byggföretag i Hajom som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.