Byggföretag, hantverkare och snickare i Floda

Byggföretag i Floda

I staden Floda finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Floda som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Floda.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Floda som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Floda.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Floda nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Floda

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Floda som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Vallhamra Bygg, AB
Ljunghögsv. 21
448 31 Floda


Thords Murartjänst AB
Nolås-anders v. 12
448 31 Floda


B M Bygg Och Snickeriservice HB
Gökv. 4
448 35 Floda


Berghäll Allservice AB
Ekv. 3 B
448 33 Floda


Grundia AB
Surbrunnsv. 5
448 30 FLODA


Standerhs Byggservice
Ljungbyv. 5
448 31 Floda


E B M ( Ekelunds Bygg Mark )
Skallsjö Ängars v. 72
448 31 Floda


Slöjd & Byggvård
Otto Salomons v. 16
448 92 FLODA


Standerth Byggservice
Ljungbyv. 5
448 31 Floda


Wera Byggnads AB
Offerplatsv. 6
448 32 FLODA


Johansson, Rickard
Klockljungv. 9
448 31 Floda


Timmerås Mark & Bygg AB
Ricklev. 10 B
448 33 Floda


Guide till orten Floda

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Floda

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Floda varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Floda och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Floda.

Här hittar du mer information om staden Floda.

Hittar du inget byggföretag i Floda som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.