Byggföretag, hantverkare och snickare i Borås

Byggföretag i Borås

I staden Borås finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Borås som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Borås.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Borås som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Borås.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Borås nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Borås

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Borås som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


T M Borås Bygg AB
Mårtensg. 5 B
504 41 Borås


Geo-Byggen AB
Sjöliden 3
506 47 Borås


Sjuhärads Bygg i Borås AB
Ålandsg. 3
504 41 Borås


Strängbetong AB
St. Kyrkog. 4
503 31 Borås


RO-Gruppen AB
Wieslanders Väg 4
504 31 BORÅS


Olofsson Bygg & Entreprenad AB
Kindsg. 5
504 50 Borås


Service Team i Borås AB
Rosendalsg. 4
504 52 Borås


MoMa Tjänst AB
Björkhemsg. 69
506 46 BORÅS


Guide till orten Borås

Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Yta: 3 139,65 hektar
Invånarantal: 66273, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Borås

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Borås varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Borås och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Borås.

Här hittar du mer information om staden Borås.

Hittar du inget byggföretag i Borås som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.