Byggföretag, hantverkare och snickare i Billdal

Byggföretag i Billdal

I staden Billdal finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Billdal som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Billdal.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Billdal som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Billdal.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Billdal nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Billdal

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Billdal som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Billdals Bygg Leif Andersson AB
Humlekärret 63
427 36 Billdal


Triss Mark AB
Bolshedens Industriv. 35
427 50 Billdal


Fresnos AB
Lesikav. 19
427 40 BILLDAL


Kustens Bygg & Fastighetsbolag AB
Letsegårdsstigen 18
427 40 BILLDAL


Billdals Trädgårdsanläggning AB
Letsegårdsv. 125
427 40 BILLDAL


Hängestens Bygg & Fastighets AB
Lindomev. 124
427 50 Billdal


Väst Inredning Arkitekt Och Bygg AB
Billdals Hagenv. 5 A
427 37 BILLDAL


Guide till orten Billdal

Billdal är en läns- och kommungränsöverskridande tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län och Göteborgs kommun i Västra Götalands län. Billdals tätort omfattar områdena Billdal i Göteborgs kommun och Kullavik i Kungsbacka kommun. Kullavik är en egen postort.

Yta: 1 013,85 hektar
Invånarantal: 10289, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Billdal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Billdal varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Billdal och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Billdal.

Här hittar du mer information om staden Billdal.

Hittar du inget byggföretag i Billdal som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.