Byggföretag, hantverkare och snickare i Bäckefors

Byggföretag i Bäckefors

I staden Bäckefors finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bäckefors som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Bäckefors.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bäckefors som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bäckefors.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bäckefors nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bäckefors

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bäckefors som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


HB Km Byggservice
Gullringsv. 5
668 40 Bäckefors


I.H. Byggservice HB
G. Bruksg. 38
668 40 Bäckefors


Hedströms Bygg & Fastighets Service AB
Brukshagsgatan 5
668 40 Bäckefors


Nouwt, Iris
Bäckens Gård 1
668 94 BÄCKEFORS


Arne Henry Karlsson
Hängesten 3
668 94 BÄCKEFORS


Skruvat och Klart I Bohuslän AB
Brukshagsvägen 5
668 40 Bäckefors


Guide till orten Bäckefors

Bäckefors är en tätort i Bengtsfors kommun i Dalsland. Dalslands sjukhus ligger i Bäckefors. I Bäckefors har det legat främst järn- och pappersbruk men samtliga är nedlagda sedan länge.

Yta: 140,00 hektar
Invånarantal: 673, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bäckefors

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bäckefors varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bäckefors och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bäckefors.

Här hittar du mer information om staden Bäckefors.

Hittar du inget byggföretag i Bäckefors som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.