Byggföretag, hantverkare och snickare i Askim

Byggföretag i Askim

I staden Askim finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Askim som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västra Götaland, förslagsvis som ligger i närheten av Askim.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Askim som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Askim.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Askim nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Askim

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Askim som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Herbertson Bygg & Fastighetsservice AB
Ögärdesv. 20
436 40 Askim


Ludwigs Pool & Badrum Bygg AB
Hantverksv. 1
436 33 Askim


Willa Entreprenad AB
Askims Kyrkv. 46
436 42 Askim


Flores Konsult
Tallboängen 83
436 44 Askim


Askim Building, AB
Carl Gunérs v. 18
436 40 Askim


Vindsbyggnation 2 AB
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Tbh Bygg & Måleri AB
Kobbegården 61
436 37 Askim


Cypressen Mark & Bygg AB
Askims Verkstadsv. 5 B
436 34 ASKIM


Muchow Consulting AB
Pilegården 3 C
436 35 Askim


Guide till orten Askim

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Askim

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Askim varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Askim och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Askim.

Här hittar du mer information om staden Askim.

Hittar du inget byggföretag i Askim som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västra Götaland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.