Byggföretag, hantverkare och snickare i Västerfärnebo

Byggföretag i Västerfärnebo

I staden Västerfärnebo finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 7 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Västerfärnebo som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västmanland, förslagsvis som ligger i närheten av Västerfärnebo.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Västerfärnebo som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Västerfärnebo.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Västerfärnebo nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Västerfärnebo

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Västerfärnebo som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Västerfärnebo Farmartjänst
Skogbyn 107
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Garagebyggarna I Mälardalen AB
Forsteby 103
733 60 VÄSTERFÄRNEBO


Johan Andersson Plåt & Entreprenad AB
Sörgärsbo 171
733 61 Västerfärnebo


Anders Åkesson - Bygg & Mark
Färnebo Björsbo 116
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Bergström, Tom
Islingby 110
733 60 VÄSTERFÄRNEBO


Lindfors Murning och Plattsättning
Islingbyv. 5
733 60 VÄSTERFÄRNEBO


JXL Bygg, Montage & Service
Västerbykil 109
733 62 VÄSTERFÄRNEBO


Guide till orten Västerfärnebo

Västerfärnebo är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Västerfärnebo socken. I Västerfärnebo idag finns det en pizzeria, ett café, en närlivsbutik och en skola (F-6).

Yta: 96,13 hektar
Invånarantal: 477, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Västerfärnebo

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Västerfärnebo varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Västerfärnebo och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Västerfärnebo.

Här hittar du mer information om staden Västerfärnebo.

Hittar du inget byggföretag i Västerfärnebo som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västmanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.