Byggföretag, hantverkare och snickare i Surahammar

Byggföretag i Surahammar

I staden Surahammar finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Surahammar som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västmanland, förslagsvis som ligger i närheten av Surahammar.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Surahammar som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Surahammar.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Surahammar nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Surahammar

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Surahammar som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Peab
Österg. 90 -92
735 32 SURAHAMMAR


Göran Pettersson Bygg I Surahammar AB
Centralg. 9
735 32 SURAHAMMAR


Mjsfukt
Östbergsv. 6
735 34 SURAHAMMAR


AB Leaugit Fastigheter
Köpmannagatan 40c
735 31 Surahammar


Aros Rivcenter AB
Köpmang. 13
735 31 Surahammar


C. Dammhags Borr & Byggteknik AB
Syrénv. 13
735 36 SURAHAMMAR


Hagfast Bygg & Konsult AB
Ekbacken 19
735 35 Surahammar


Lindhs Bygg & Vvs
Munspelsv. 10
735 38 SURAHAMMAR


JNS Transport & Hyresmaskiner AB
Energigatan
735 38 SURAHAMMAR


Byggkuriren
Västersjöv. 57
735 91 Surahammar


Aba - Gruppen - Trygg Innemiljö AB
Centralg. 6
735 32 SURAHAMMAR


Natalia Nanna Tracewska-Machalska
Durv. 1
735 38 SURAHAMMAR


Guide till orten Surahammar

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Surahammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Surahammar varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Surahammar och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Surahammar.

Här hittar du mer information om staden Surahammar.

Hittar du inget byggföretag i Surahammar som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västmanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.