Byggföretag, hantverkare och snickare i Skinnskatteberg

Byggföretag i Skinnskatteberg

I staden Skinnskatteberg finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Skinnskatteberg som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västmanland, förslagsvis som ligger i närheten av Skinnskatteberg.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Skinnskatteberg som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Skinnskatteberg.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Skinnskatteberg nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Skinnskatteberg

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Skinnskatteberg som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Benny Jönsson
Blästerv. 8
739 31 Skinnskatteberg


Bröderna Bengtssons Dumpertransport AB
Storängen 1
739 92 SKINNSKATTEBERG


Dj:s Allservice och Entreprenader
Nedre Sundet 5
739 91 Skinnskatteberg


Pejos Alltjänst.
Godkärra 40 E
739 91 Skinnskatteberg


Lars Frisk
Forsbyn 8
739 91 Skinnskatteberg


Samuelsson, Michael
Skänkv. 34
739 31 Skinnskatteberg


Skinnskattebergs Byggservice AB
Riddarhyttev. 5
739 91 Skinnskatteberg


Fliroj HB
Uttersb 4
739 92 SKINNSKATTEBERG


Armo AB
Ö. Ringv. 39
739 30 SKINNSKATTEBERG


Guide till orten Skinnskatteberg

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Skinnskatteberg

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Skinnskatteberg varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Skinnskatteberg och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Skinnskatteberg.

Här hittar du mer information om staden Skinnskatteberg.

Hittar du inget byggföretag i Skinnskatteberg som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västmanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.