Byggföretag, hantverkare och snickare i Salbohed

Byggföretag i Salbohed

I staden Salbohed finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Salbohed som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västmanland, förslagsvis som ligger i närheten av Salbohed.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Salbohed som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Salbohed.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Salbohed nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Salbohed

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Salbohed som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Gussjö Mur & Bygg
Gussjö 118
733 63 Salbohed


Ke Engineering AB
Väster Vrenninge 130
733 63 Salbohed


Gussjö Mark AB
Gussjö Per-ers 190
733 63 Salbohed


Guide till orten Salbohed

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Salbohed

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Salbohed varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Salbohed och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Salbohed.

Här hittar du mer information om staden Salbohed.

Hittar du inget byggföretag i Salbohed som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västmanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.