Byggföretag, hantverkare och snickare i Sala

Byggföretag i Sala

I staden Sala finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Sala som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västmanland, förslagsvis som ligger i närheten av Sala.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Sala som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Sala.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Sala nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Sala

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Sala som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


FÖ Bygg i Sala AB
Fabriksg. 2
733 39 Sala


Vvm Byggnation AB
Skytteg. 9
733 34 SALA


Lundells Bygg & Entreprenad AB
Gullvalla 186
733 96 SALA


Nyströms Bygg & Redovisning AB
Ljömsebo Gård 103
733 97 Sala


Sala Mureri & Kakel KB
Bergslagsg. 1
733 31 Sala


Kai Enströms Måleri
Skälby 162
733 91 Sala


Vangbo Byggtjänst
Löjtnantsberg 102
733 94 SALA


Littersbo Lantbygg
Littersbo 181
733 92 SALA


Sala Bygg och Brandskyddspartner AB
Fasenbo 111
733 92 SALA


Guide till orten Sala

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Sala

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Sala varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Sala och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Sala.

Här hittar du mer information om staden Sala.

Hittar du inget byggföretag i Sala som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västmanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.