Byggföretag, hantverkare och snickare i Kolbäck

Byggföretag i Kolbäck

I staden Kolbäck finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 12 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kolbäck som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västmanland, förslagsvis som ligger i närheten av Kolbäck.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kolbäck som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kolbäck.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kolbäck nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kolbäck

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kolbäck som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


K J Bygg AB
L. Åskebro 1
734 93 KOLBÄCK


M Glas Bygg & Trädgård
Vallg. 9
734 50 Kolbäck


Uffe Günzel AB
Vallmog. 28
734 50 Kolbäck


Lega Byggen Leif Avelin
Villag. 13
734 51 KOLBÄCK


HB Lasse Bergqvist Byggservice
Lövgård
734 93 KOLBÄCK


Sörstafors Snickeri AB
Sörstafors 9
734 51 KOLBÄCK


Per Erik Nilsson
Köpingsv. 28
734 51 KOLBÄCK


Nova House Of Care AB
Ribbholmsslingan 7
734 93 KOLBÄCK


Olfsta Fastighets HB
Bergsg. 11
734 51 KOLBÄCK


Montage Teknik Olof Wijk Västerås
Hagv. 5 B
734 50 Kolbäck


Dz Bil Och Montage AB
Herrevadsv. 3
734 51 KOLBÄCK


Pk Fastighetsteknik
Hässelby 12
734 93 KOLBÄCK


Guide till orten Kolbäck

Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Yta: 221,80 hektar
Invånarantal: 1951, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kolbäck

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kolbäck varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kolbäck och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kolbäck.

Här hittar du mer information om staden Kolbäck.

Hittar du inget byggföretag i Kolbäck som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västmanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.