Byggföretag, hantverkare och snickare i Hallstahammar

Byggföretag i Hallstahammar

I staden Hallstahammar finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Hallstahammar som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västmanland, förslagsvis som ligger i närheten av Hallstahammar.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Hallstahammar som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Hallstahammar.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Hallstahammar nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Hallstahammar

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Hallstahammar som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Munkspisen Mureri&Kakel AB
Bergslagsv. 63
734 40 HALLSTAHAMMAR


Dnd Building Successâ AB
Starkg. 5
734 30 Hallstahammar


E. Sjöströms Bygg
Alvg. 24
734 36 Hallstahammar


Mälarentreprenad I Hallstahammar AB
Förunda 28
734 91 HALLSTAHAMMAR


Eriksberg
Eriksbergsv. 15
734 92 Hallstahammar


Ahb Bygg & Entreprenad AB
Trångfors 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Plåt o. Fastighetsservice, Byggfirma
Alvg. 26
734 36 Hallstahammar


Sten- & Trähusvillan I Sverige AB
Hallstahammar
734 30 Hallstahammar


Sellens Byggfirma
Ålby 1
734 92 Hallstahammar


Guide till orten Hallstahammar

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Hallstahammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Hallstahammar varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Hallstahammar och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Hallstahammar.

Här hittar du mer information om staden Hallstahammar.

Hittar du inget byggföretag i Hallstahammar som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västmanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.