Byggföretag, hantverkare och snickare i Fagersta

Byggföretag i Fagersta

I staden Fagersta finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 14 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Fagersta som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västmanland, förslagsvis som ligger i närheten av Fagersta.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Fagersta som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Fagersta.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Fagersta nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Fagersta

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Fagersta som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


T F Bygg AB
Lövparksv. 8
737 30 FAGERSTA


Sandströms Bygg AB
Stövargränd 4
737 49 FAGERSTA


Fagersta Snickarna AB
Östra Porten / Fruhem
737 30 FAGERSTA


Jonas Erland Bygg AB
Åvestbov. 109
737 91 Fagersta


Fagersta Entreprenad, AB
Bergslagsv. 65
737 33 Fagersta


Bergslagens Eldfasta AB
Fagersta Stainless Industriområde
737 25 FAGERSTA


Bylunds Bygg o Montage
Hagabergsv. 12
737 33 Fagersta


Västanfors Bygg AB
Solåkersv. 5
737 32 FAGERSTA


Jocke Mk Byggservice AB
Kavelbrobacken 8
737 33 Fagersta


Konsultbygg I Fagersta AB
Skördev. 30
737 44 Fagersta


Fagersta Mureri
Norrbyv. 22
737 42 Fagersta


Fagersta Bygg & Plattsättning AB
Per Olsv. 20
737 44 Fagersta


Midlinge Mureri
Sligv. 9
737 33 Fagersta


Bo och Bygg Service i Fagersta AB
Brinellv. 5
737 40 Fagersta


Guide till orten Fagersta

Fagersta är en tätort i Västmanland och centralort i Fagersta kommun, Västmanlands län. Fagersta ligger cirka 70 km nordväst om Västerås. Orten ligger vid riksvägarna 66 och 68. Vid järnvägsstationen Fagersta C i stadsdelen Västanfors sammanstrålar järnvägslinjerna Ludvika–Västerås och Avesta Krylbo–Örebro.

Yta: 9,47 km2
Invånarantal: 11130, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Fagersta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Fagersta varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Fagersta och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Fagersta.

Här hittar du mer information om staden Fagersta.

Hittar du inget byggföretag i Fagersta som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västmanland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.