Byggföretag, hantverkare och snickare i Torpshammar

Byggföretag i Torpshammar

I staden Torpshammar finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Torpshammar som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Torpshammar.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Torpshammar som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Torpshammar.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Torpshammar nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Torpshammar

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Torpshammar som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Vattenfall Services Nordic AB
Grönsta 613
840 13 Torpshammar


Byggnadsfirma Roger Eriksson
Ö. Munkbyn 434
840 13 Torpshammar


Mats Idh Bygg AB
Flata Erik-svens 923
840 13 Torpshammar


Weand Byggnads AB
Forsg. 2
840 13 Torpshammar


A-Bygg Torpshammar
Småbov. 4 A
840 13 Torpshammar


Snickarna Torpshammar AB
Klöstre 302
840 13 Torpshammar


Guide till orten Torpshammar

Torpshammar, tätort i Ånge kommun, Medelpad. Orten är belägen där Gimån mynnar i Ljungan. Torpshammar inhyser bland annat äventyrshuset Boda Borgs allra första anläggning, dagis, skola med låg- och mellanstadie, herrgårdspensionat, Coop-nära butik, pizzeria, Torpshammars IF.

Yta: 163,23 hektar
Invånarantal: 444, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Torpshammar

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Torpshammar varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Torpshammar och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Torpshammar.

Här hittar du mer information om staden Torpshammar.

Hittar du inget byggföretag i Torpshammar som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.