Byggföretag, hantverkare och snickare i Timrå

Byggföretag i Timrå

I staden Timrå finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 9 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Timrå som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Timrå.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Timrå som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Timrå.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Timrå nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Timrå

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Timrå som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Wifsta Entreprenad AB
Vitög. 6
861 35 TIMRÅ


PL Bygg & Inredning Sundsvall AB
Terminalv. 28
861 36 Timrå


BEKAB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Bergvärme AB
Hantverksv. 3 A
861 36 Timrå


Jorima Brandskydd, AB
Terminalv. 14
861 36 Timrå


A. Winberg Demontering O Svets
070 - 265 68 66Andersson, Thomas
Rörv. 32
861 33 TIMRÅ


West Roads, AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå


Pj Industri & Hus Service, AB
Kungsv. 103
861 35 TIMRÅ


Guide till orten Timrå

Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Yta: 1 202,53 hektar
Invånarantal: 10443, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Timrå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Timrå varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Timrå och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Timrå.

Här hittar du mer information om staden Timrå.

Hittar du inget byggföretag i Timrå som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.