Byggföretag, hantverkare och snickare i Sundsvall

Byggföretag i Sundsvall

I staden Sundsvall finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 11 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Sundsvall som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Sundsvall.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Sundsvall som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Sundsvall.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Sundsvall nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Sundsvall

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Sundsvall som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


ONE Nordic
Tegelv. 22
853 50 SUNDSVALL


Lemminkäinen Sverige AB
Norra v. 22
856 50 Sundsvall


Nils Persson Bygg & Måleri
Tullg. 6
852 31 SUNDSVALL


Ställningsmontage & Industritjänst AB
Fyrspannsv. 7
857 52 SUNDSVALL


Norrmalms Bygg AB
Baldersv. 30
852 34 Sundsvall


Mikaelsson Bygg AB
Tegelv. 8
853 50 SUNDSVALL


Ellextre Entreprenad AB
Gärdev. 5
856 50 Sundsvall


Englunds byggnadsfirma
Bruksg. 13
856 31 SUNDSVALL


Romlands El & VVS AB
Bergsg. 91 C
852 36 Sundsvall


Mats Carlsson Bygg
Allsta 127
855 90 SUNDSVALL


Sveriges Byggindustrier
Torgg. 4
852 32 Sundsvall


Guide till orten Sundsvall

Sundsvall är en tätort som är centralort i Sundsvalls kommun och Västernorrlands län, och utgör Medelpads enda stad. Orten är invånarmässigt Sveriges 21:a och Norrlands tredje största tätort. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB är fortfarande den största privata arbetsgivaren i kommunen.

Yta: 2 746,20 hektar
Invånarantal: 50712, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Sundsvall

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Sundsvall varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Sundsvall och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Sundsvall.

Här hittar du mer information om staden Sundsvall.

Hittar du inget byggföretag i Sundsvall som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.