Byggföretag, hantverkare och snickare i Stöde

Byggföretag i Stöde

I staden Stöde finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 16 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Stöde som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Stöde.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Stöde som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Stöde.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Stöde nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Stöde

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Stöde som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Timmer Lycka
Edebyv. 28
860 13 STÖDE


Larssons Brunnsborrning Eftr., AB
Uslandsv. 79
860 13 STÖDE


Nordvalls Byggservice
Kvarnsvedsv. 127
860 13 STÖDE


Norlins Bygg I Sundsvall AB
Nedansjöbodarna 123
860 13 STÖDE


Brännvalls Bygg & Rep
Stödev. 321
860 13 STÖDE


Hsj Bygg O Plattsättning
Norromängsv. 57
860 13 STÖDE


C-E. Engströms Bygg AB
Nedansjöv. 36
860 13 STÖDE


Euro Marin & Bygg I Sverige AB
Gyllenv. 2 B
860 13 STÖDE


Anagena Bygg & Snickeri, AB
Edeforsv. 7
860 13 STÖDE


Br Lundgrens Bygg & Fastighet AB
Norromängsv. 24
860 13 STÖDE


Mittnorden Bygg & Ställning AB
Stödev. 82
860 13 STÖDE


Lars Sundbergs Service AB
Viskansv. 62
860 13 STÖDE


Eriksson & Magnussons Plåt AB
Västerlo 120
860 13 STÖDE


Westin, Fredrik
Edebyv. 28
860 13 STÖDE


Strömblads Bygg & Emballage teknik
Östanåv. 27
860 13 STÖDE


Allitek Sverige AB
Örtv. 16
860 13 STÖDE


Guide till orten Stöde

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Stöde

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Stöde varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Stöde och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Stöde.

Här hittar du mer information om staden Stöde.

Hittar du inget byggföretag i Stöde som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.