Byggföretag, hantverkare och snickare i Sollefteå

Byggföretag i Sollefteå

I staden Sollefteå finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 10 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Sollefteå som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Sollefteå.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Sollefteå som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Sollefteå.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Sollefteå nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Sollefteå

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Sollefteå som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Aronsson Dyk & Byggtjänster AB
070 - 526 02 35Peab
Nipan 180
881 52 Sollefteå


ONE Nordic
Granvågsv. 1
881 33 SOLLEFTEÅ


Strinne Bygg o. Snickeri
Västerstrinne 227
881 92 Sollefteå


NCC Construction
Storg. 33 A
881 30 Sollefteå


Bygg & Mark Hans Åkerman
Skarped 214
881 94 Sollefteå


Sollefteå Såg & Borrteknik SBT AB
Västgranvåg 232
881 91 SOLLEFTEÅ


Metallkraft Karosseri O Svets AB
Slättv. 1
881 34 Sollefteå


Barstolpen Trä 48
Centrumplan 5
881 31 SOLLEFTEÅ


Bygg-Tore AB
Tvärv. 3
881 32 Sollefteå


Guide till orten Sollefteå

Sollefteå är en tätort i Sollefteå distrikt och Multrå distrikt i Ångermanland och centralort i Sollefteå kommun i Västernorrlands län. Sollefteå kommun är Sveriges näst största vattenkraftsproducent.

Yta: 939,59 hektar
Invånarantal: 8562, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Sollefteå

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Sollefteå varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Sollefteå och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Sollefteå.

Här hittar du mer information om staden Sollefteå.

Hittar du inget byggföretag i Sollefteå som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.