Byggföretag, hantverkare och snickare i Långsele

Byggföretag i Långsele

I staden Långsele finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Långsele som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Långsele.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Långsele som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Långsele.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Långsele nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Långsele

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Långsele som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Sollefteå Produktion AB
N. Åbacken 102
882 91 Långsele


Hjälta Bygg, AB
Hjälta 219
882 91 Långsele


Marcus Olsson Bygg & VVS
Örbäck 117
882 91 Långsele


Aronsson, Benny
Spetsbergsv. 13
882 40 Långsele


Guide till orten Långsele

Långsele är en tätort i Sollefteå kommun och kyrkbyn i Långsele socken, belägen cirka 10 km väster om Sollefteå. Bromsbandsfabriken var länge en av de största arbetsgivarna på orten.

Yta: 244,91 hektar
Invånarantal: 1584, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Långsele

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Långsele varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Långsele och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Långsele.

Här hittar du mer information om staden Långsele.

Hittar du inget byggföretag i Långsele som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.