Byggföretag, hantverkare och snickare i Kovland

Byggföretag i Kovland

I staden Kovland finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 8 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Kovland som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Kovland.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Kovland som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Kovland.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Kovland nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Kovland

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Kovland som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Lindblad Bygg AB
Bjärme 146
860 25 Kovland


118 Bygg AB
Strömås 118
860 25 Kovland


Anders Lundgren Bygg
Orienterarv. 27
860 25 Kovland


H. Andersson Bad & Kök
Viljansv. 1
860 25 Kovland


Bruddalen Bygg AB
Orienterarv. 27
860 25 Kovland


Rbs Bygg
Väster-gåltjärn 111
860 25 Kovland


De Beau, Kenny
Nora 280
860 25 Kovland


Wire Lifting I Sundsvall AB
Strömås 162
860 25 Kovland


Guide till orten Kovland

Kovland är en tätort i Sundsvalls kommun. Kovland ligger i Sättna socken längs Sättnaån i Sundsvalls kommun nordväst om staden.

Yta: 47,69 hektar
Invånarantal: 486, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Kovland

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Kovland varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Kovland och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Kovland.

Här hittar du mer information om staden Kovland.

Hittar du inget byggföretag i Kovland som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.