Byggföretag, hantverkare och snickare i Indal

Byggföretag i Indal

I staden Indal finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Indal som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Indal.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Indal som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Indal.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Indal nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Indal

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Indal som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Sjödins Mur & Kakel AB
Solgårdsv. 25
860 40 Indal


S Melin Bygg
Västloning 124
860 40 Indal


Backlund, Olof
Micksäter 135
860 40 Indal


Jyab Tak- och Tätskikt
Ljusstakev. 32
860 40 Indal


Guide till orten Indal

Indal är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Indals socken. Den ligger vid Indalsälven, cira 25 km nordväst om Sundsvall.

Yta: 92,99 hektar
Invånarantal: 661, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Indal

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Indal varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Indal och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Indal.

Här hittar du mer information om staden Indal.

Hittar du inget byggföretag i Indal som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.