Byggföretag, hantverkare och snickare i Härnösand

Byggföretag i Härnösand

I staden Härnösand finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 11 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Härnösand som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Härnösand.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Härnösand som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Härnösand.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Härnösand nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Härnösand

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Härnösand som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bondsjö Trä & Plåt AB
Smedjev. 4
871 54 HÄRNÖSAND


Fritz Johanssons Byggnadsfirma
Båtsmansv. 5
871 53 Härnösand


J A Skogström AB, JASAB
Jägareg. 4
871 42 Härnösand


Strindins Bygg I Härnösand, AB
Sörmark 122
871 93 Härnösand


Sundins Bygg
Spjutg. 36
871 51 Härnösand


W.H. Försäljning AB
Bryggvägen 38
871 65 HÄRNÖSAND


Gesims Byggentreprenad
Västerbrån 232
871 93 Härnösand


Malms Kakelugnsmontage
Johan Nybergs v. 14
871 33 Härnösand


Restaurang & Bar Bittens
Klefbomsv. 23
871 40 Härnösand


Scaffolding International Group North AB
Fiskareg. 11
871 33 Härnösand


Ducit AB
Nybrog. 17
871 31 Härnösand


Guide till orten Härnösand

Härnösand är en tätort i Ångermanland samt centralort i Härnösands kommun, residensstad för Västernorrlands län och stiftsstad i Härnösands stift. Härnösand grundades 1585 av Johan III.

Yta: 1 089,42 hektar
Invånarantal: 17556, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Härnösand

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Härnösand varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Härnösand och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Härnösand.

Här hittar du mer information om staden Härnösand.

Hittar du inget byggföretag i Härnösand som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.