Byggföretag, hantverkare och snickare i Docksta

Byggföretag i Docksta

I staden Docksta finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Docksta som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Docksta.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Docksta som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Docksta.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Docksta nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Docksta

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Docksta som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bygg-Björn, B Edin
Sund 132
870 33 Docksta


Hedström, Bengt Thomas Hugo
Vävstigen 6 X
870 33 Docksta


Sunds Bygg
Sund 141
870 33 Docksta


Guide till orten Docksta

Docksta är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, och kyrkbyn i Vibyggerå socken. Docksta ligger i Höga Kusten vid Skulebergets fot 34 kilometer söder om Örnsköldsvik längs E4. Strax norr om orten är Vibyggerå gamla kyrka och Vibyggerå nya kyrka belägna.

Yta: 79,50 hektar
Invånarantal: 378, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Docksta

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Docksta varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Docksta och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Docksta.

Här hittar du mer information om staden Docksta.

Hittar du inget byggföretag i Docksta som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.