Byggföretag, hantverkare och snickare i Bollstabruk

Byggföretag i Bollstabruk

I staden Bollstabruk finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 3 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bollstabruk som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Bollstabruk.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bollstabruk som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bollstabruk.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bollstabruk nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bollstabruk

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bollstabruk som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bergmans Rör & Industri I Norrland AB
Ed 115
873 92 Bollstabruk


R Pahlins Bygg, AB
Holmnäsv. 13 A
873 30 Bollstabruk


Jernbarken AB
Bollstamo 131
873 91 BOLLSTABRUK


Guide till orten Bollstabruk

Bollstabruk, även Bollsta, är en tätort i Kramfors kommun, Västernorrlands län, belägen vid Bollstafjärden av Ångermanälven cirka 10 km nordväst om centralorten Kramfors. Tätorten omfattar såväl den gamla byn Bollsta som flera andra byar vid Bollstafjärden.

Yta: 443,67 hektar
Invånarantal: 1871, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bollstabruk

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bollstabruk varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bollstabruk och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bollstabruk.

Här hittar du mer information om staden Bollstabruk.

Hittar du inget byggföretag i Bollstabruk som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.