Byggföretag, hantverkare och snickare i Björna

Byggföretag i Björna

I staden Björna finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 2 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Björna som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Björna.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Björna som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Björna.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Björna nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Björna

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Björna som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Bygg Kent
Aspsele 118
890 50 Björna


Inge Sjöberg
Fredrikav. 1
890 50 Björna


Guide till orten Björna

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Björna

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Björna varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Björna och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Björna.

Här hittar du mer information om staden Björna.

Hittar du inget byggföretag i Björna som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.