Byggföretag, hantverkare och snickare i Bjästa

Byggföretag i Bjästa

I staden Bjästa finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 4 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bjästa som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Bjästa.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bjästa som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bjästa.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bjästa nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bjästa

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bjästa som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Pirrås Plattsättning AB
Drillv. 9
893 30 Bjästa


Mjäla Gårds Bygg AB
Njäla 3604
893 92 Bjästa


K Thorén Plåt & Svets AB
Bergom 317
893 92 Bjästa


F Persson Entreprenad Kornsjö AB
Kornsjö 107
893 91 BJÄSTA


Guide till orten Bjästa

Bjästa är en tätort i Örnsköldsviks kommun och kyrkbyn i Nätra socken i nordöstra Ångermanland, Västernorrlands län. Bjästa ligger i en bördig dalgång runt Nätraån och insjön Svedjefjärden (4 m ö.h.). Det är den största orten i Nätra socken och. Orten ligger längs Europaväg 4, cirka 12 km sydväst om Örnsköldsvik.

Yta: 204,90 hektar
Invånarantal: 1808, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bjästa

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bjästa varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bjästa och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bjästa.

Här hittar du mer information om staden Bjästa.

Hittar du inget byggföretag i Bjästa som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.