Byggföretag, hantverkare och snickare i Bispgården

Byggföretag i Bispgården

I staden Bispgården finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 5 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bispgården som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Bispgården.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bispgården som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bispgården.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bispgården nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bispgården

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bispgården som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Lundström & Co Byggfirman AB
Utanede Holmsta Gård 249
840 73 Bispgården


Sthlmvip Bygg AB
Utanede 308
840 73 Bispgården


Bilfinger Industrial Services Sweden AB
Svarthålsforsen Svarthålsforsens Kraftverk
840 73 Bispgården


Stråhle Mikael Construction Company AB
Långliden 229
840 73 Bispgården


Vattenfall Services Nordic AB
Stadsforsen 120
840 73 Bispgården


Guide till orten Bispgården

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87. Riksväg 86 går från Bispgården mot Sundsvall. Här har sedan 1885 funnits en järnvägsstation längs Stambanan genom övre Norrland.

Yta: 289,67 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bispgården

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bispgården varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bispgården och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bispgården.

Här hittar du mer information om staden Bispgården.

Hittar du inget byggföretag i Bispgården som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.