Byggföretag, hantverkare och snickare i Bergeforsen

Byggföretag i Bergeforsen

I staden Bergeforsen finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 6 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Bergeforsen som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västernorrland, förslagsvis som ligger i närheten av Bergeforsen.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Bergeforsen som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Bergeforsen.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Bergeforsen nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Bergeforsen

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Bergeforsen som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Sjöströms Bygg & Montage i Sundsvall AB
Hökarv. 7
861 38 Bergeforsen


Hercules Grundläggning AB
Industrig. 3
861 38 Bergeforsen


MMT Mark & Murteknik AB
Industrig. 5
861 38 Bergeforsen


Finnäs Jörgen
Kontorillv. 5
861 92 Bergeforsen


Ms Hallmontage AB
Rockag. 17
861 39 BERGEFORSEN


Nilab Bygg & Montage, AB
Tallmov. 7
861 38 Bergeforsen


Guide till orten Bergeforsen

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Yta: 198,26 hektar
Invånarantal: 1563, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Bergeforsen

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Bergeforsen varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Bergeforsen och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Bergeforsen.

Här hittar du mer information om staden Bergeforsen.

Hittar du inget byggföretag i Bergeforsen som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västernorrland.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.