Byggföretag, hantverkare och snickare i Vilhelmina

Byggföretag i Vilhelmina

I staden Vilhelmina finns det en hel del olika byggföretag, byggfirmor och företag som arbetar inom byggbranschen att välja mellan (totalt 13 styck). Skulle det mot förmodan ändå vara så att du inte hittar ett lämpligt byggföretag i Vilhelmina som uppfyller dina behov när det gäller renovering, bygga hus, bygga badrum eller t.ex. bygga garage så rekommenderar vi att du tar kontakt med något byggföretag som jobbar med i en annan stad i Västerbotten, förslagsvis som ligger i närheten av Vilhelmina.

Annons:
Adress, telefonnummer samt länkar till alla byggföretag som finns i Vilhelmina som kan hjälpa dig med olika former av byggen, renovering med mera hittar du en bit ner på sidan. Här kan du t.ex. hitta erfarna hantverkare inom yrkena
  • Snickare
  • Rörmokare
  • Målare
  • Elektriker
Många fler erfarna hantverkare finns på byggföretagen i Vilhelmina.

De flesta av byggföretagen i vår lista har lång erfarenhet av olika typer av hantverk och har arbetat med flera olika typer av byggprojekt genom tiden. Innan du ringer eller på annat sätt kontaktar något av byggföretagen eller byggfirmorna i Vilhelmina nedan bör ta dig tiden att du skriva ner i punktform vilken typ av arbete du vill få utfört, samt ha ett hum om vilken budget du har råd att spendera. När i tiden som du vill att arbetet ska utföras är också viktigt att veta.

Byggföretag i Vilhelmina

Här kan du ta del av vår lista över alla byggföretag i Vilhelmina som arbetar med målning, golvläggning, husbyggnation, tillbygge och renovering.
Annons:


Kultsjöhus AB
Dalasjö 12
912 90 Vilhelmina


Charlies Brunns- & Energiborrning AB
Malgovik 36
912 91 VILHELMINA


A B W, Walther Mattsson
Videv. 10
912 32 Vilhelmina


Lappland Byggprojekt AB
070 - 697 20 77Hemavan Mark & Montage AB
Volgsjöv. 31
912 32 Vilhelmina


Hemavan Fjällkedjan AB
Volgsjöv. 31
912 32 Vilhelmina


Holmgren Bygg AB, Bertil
Volgsjöv. 29
912 32 Vilhelmina


Aqua Support i Vilhelmina
Västanbäck 98
912 99 VILHELMINA


Dahlströms Timmerstugor AB
Vesterås 11
912 90 Vilhelmina


Cuno Ws Byggservice
Fianberg 129
912 93 VILHELMINA


Miljö- o. Byggnadsnämnd
Torget 6
912 32 Vilhelmina


Ingemar Jonsson Bygg O Fix
Björkv. 12
912 32 Vilhelmina


Benny Hallgren Fastighets AB
0498 - 507 25Guide till orten Vilhelmina

Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Yta: 354,13 hektar
Invånarantal: 3657, år 2010

Priser för byggföretag och hantverkare Vilhelmina

Eftersom priserna på de olika typer av tjänster och hantverkare som erbjuds av byggföretag i Vilhelmina varierar en hel del föreslår vi att du tar kontakt med flera olika byggföretag som sysslar med hantverk som snickeri, målning och rörmokeri i Vilhelmina och ber om en offert på det arbetet som du vill få utfört. På så vis kan du själv jämföra priserna och ta bästa beslutet när du ska välja byggföretag i Vilhelmina.

Här hittar du mer information om staden Vilhelmina.

Hittar du inget byggföretag i Vilhelmina som passar dig? Titta på vidare efter byggföretag i någon annan del av Västerbotten.

Städer med byggföretag i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta byggföretag som kan hjälpa dig med olika typer av byggprojekt som t.ex. bygga hus, bygga garage, inreda övervåning, bygga uterum, måla hus med mera.